Wednesday, December 15

~ raya dah habis ~

tadi ada belated majlis hari raya di pejabat RJ. yang untungnya aku and the geng laa. samada RJ atau HQ yang membuat majlis, kami di MESB pasti dijemput sama.

pada yang kurang faham tu, sebenarnya kami ni dipinjamkan dari MB ke RJ untuk projek Tanjung Bin sehingga sekurang2nya 2007 atau projek siap. tugas2 kami disini lebih kepada projek management. ini bukanlah kali pertama kami dipinjamkan ke projek lain.


~ diary & planner 2005 ~

yea..!! yea..!! tahun ni dapat planner dan kalender dari office. tahun lepas hanya dapat 2 kalender sahaja. kesian kan.

Melor 
<br />Diary

2 comments:

auntylela said...

Bestnya dapat diary dan planner dari opis!

melor said...

halela, ada 1 tahun tu kitorang tak dapat apa2 pun dari opis