Thursday, June 29

hari ke 3

duduk di tempat kak j memang mencabar. banyak urusan perlu dibereskan yang menuntut kesabaran dan kecekapan bukan sedikit. arahan2 datangnya dari para manager sekalian maka sehabis baik akan dipenuhi permintaan mereka. manager ramai kat jabatan tu. setiap seorang punya arahan berlainan.

semalam ada sedikit kesilapan berlaku. aku tak pasti macam mana boleh jadi macam tu. barangkali dari kealpaan aku sendiri. hari ini aku harus menyelesaikannya sebelum boleh pulang ke mid valley dengan aman. kalau tak selesai, aku kena datang balik esok... uuuuwwwaaaa!!!!

ya Allah.. permudahkanlah urusanku. Amin.

4 comments:

Azwa said...

Melor...relak aaa...have a kit kat hehehehe...we are just human, sometimes we make mistakes...learn from that experience. Good luck Melor ye..

Ly said...

lau kena dtg sok pn..perla slhnyer :P :P :P

zino said...

akhirnya macam mana mission di hq? berjaya ke mencapai matlamat? hehe

Ic3dLatt3 said...

semoga dapat settle problem ye kak melor..