Thursday, February 7

esok nak masak apa????????

esok kami plan nak kemaskan rumah. lipat kain.

sebelum tu nak masak untuk stok makan pagi dan tengahari sekali gus. mmmm nak masak apa yer??

rasa nak masak ikan keli. tapi nak buat keli masak apa yer? keli masak lemak ker.. sambal keli ker.. keli sambal cili api ker.. keli tempoyak ker.. atau kari keli....

balik kg hari tu kami ada membeli burung dah bersiang. bukan burung puyuh tapi burung yang banyak disawah ketika musim padi menuai. masak burung ok gak. nak masak apa pulak? baru semalam buat sup burung. kalau digoreng agak liat sikit.

atau pun siakap stim atau sweet sour. atau kerapu stim.


ahhhh susah2 aku buat ikan bilis sambal cili api aje...

9 comments:

zino said...

apo pun boleh asal sodap hehe

indera kencana said...

Salam berbalas kunjungan..
Hahh..?? Sambal cili api..?? Aduuhhhh pedas..

Zareda said...

keli tu buat goreng sambal pun sodap..

TV de LCD said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de LCD, I hope you enjoy. The address is http://tv-lcd.blogspot.com. A hug.

ep said...

dah masak ke blom?

AZWA said...

Nak masak apa ek???

hehehhe

ep said...

buka peti sejuk. Ambik aje apa yang ada. Masak!!!

wallpapersdeco said...

hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house? or your friends/relative interested, visit my blog! thanks

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

Aslkm,5 tips percuma untuk hasilkan tajuk artikel blog anda dengan baik ? (Sila klik sini http://tolongsenyap.blogspot.com)ok bye